Az összes idők legjobb F1-es pilótáinak rangsora podcast formában

Az összes idők legjobb F1-es pilótáinak rangsora podcast formában
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A Ferrari ifjú tehetségének szenzációs debütálása szolgáltatta az apropót arra, hogy felidézzünk tíz plusz egy emlékezetes beugrást az elmúlt évtizedekből.

Oliver Bearman bemutatkozása inspirált minket az elmúlt negyedszázad tíz legjobban sikerült F1-es beugrásának felidézésére. Az adásban hallható történetek között szerepel olyan pilóta, aki világbajnokkal mérkőzött első futamán, valamint az, aki élete első versenyén az élen autózott egy körön át. Emellett Michael Schumacher helyettese is szóba kerül, aki lemondott az élete egyetlen futamgyőzelméről.

Várjuk a visszajelzéseket a Formula Podcast Facebook-csoportban, ahol megoszthatjátok véleményeiteket, kérdéseket, javaslatokat és kritikákat. Továbbá a podcast@formula.hu e-mail címen is írhattok nekünk, valamint a #FormulaHUPodcast hashtaggel közvetíthetitek gondolataitokat. Kövessétek az adásainkat és hallgassatok belénk!

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program, akik segítségével az elmúlt hónapok adásait készíthettük el. Köszönjük Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatását. A Formula Podcast elérhető különböző platformokon – iratkozz fel és kövesd a podcastot!

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések